florentynka 576 Napisano Lipiec 19, 2021 chyba mocno przytyła ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 19, 2021 1 godzinę temu, florentynka napisał: chyba mocno przytyła ostatnio Też mi się tak wydaje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantastycznie 137 Napisano Lipiec 19, 2021 Jeju ktoś ją jeszcze ogląda? Marudna zakupoholiczka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantastycznie 137 Napisano Lipiec 19, 2021 Makijaże mogłaby sobie darować. Już na starym wątku kiedyś pisałam, że ona ma opadajce powieki i chjocby się zesr ala, to wszystko będzie na nich wyglądać jak naciapane, brudne.... Nie jest to zlosiliwe. Sama mam takie powieki. I wierzcie mi że jeden cień, dwa wystatczy by oko podkreślić. Malowanie to stanowczo za dużo. Lepiej podkreślić usta.... A u niej tak pstrokato na powiekach, aparat, mocne usta, duże kolczyki. Za dużo się dzieje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falconimeda 102 Napisano Lipiec 24, 2021 Kilka kg jej przybyło to napewno. Ten brzuch taki napęczniały się zrobił. Rozumiem plus size, ale ona już totalnie odpłyneła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peraspera 2 390 Napisano Lipiec 24, 2021 Jak będzie żyła za swoje to może zrzuci. Skończy się zakupoholizm za potężne pieniądze. Lubię ją, ale do pracy powinna iść dawno temu. Widać, że dobrze jej to zrobiło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 25, 2021 W ostatnim filmie mówiła , że się wyprowadza . Ciekawe czemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moralesm 199 Napisano Lipiec 25, 2021 rozwodzi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saddie 1044 Napisano Lipiec 25, 2021 O kim wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moralesm 199 Napisano Lipiec 25, 2021 jak w tytule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 25, 2021 1 godzinę temu, moralesm napisał: rozwodzi się Myślisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goja88 61 Napisano Lipiec 25, 2021 39 minut temu, Alicja katarzyna napisał: Myślisz ? Powiedziala to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 25, 2021 38 minut temu, Huest napisał: Tak powiedziala na ostatnim Q&A Usłyszałam tylko o przeprowadzce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peraspera 2 390 Napisano Lipiec 25, 2021 14 minut temu, Alicja katarzyna napisał: Usłyszałam tylko o przeprowadzce . Około 1h 7 min mówi o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 25, 2021 1 godzinę temu, Peraspera 2 napisał: Około 1h 7 min mówi o tym. Fakt. Słuchałam chyba jednym uchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach