poradyubasi 5 Napisano Lipiec 19, 2021 Witam, przychodzę z pewnym pytaniem mianowicie. dodałam do zupy pewien składnik o dość intensywnie gorzkim smaku. Zastanawiam się, jaka przyprawa lub inny dodatek skutecznie zamaskuje ten nieprzyjemny posmak, ponieważ będę serwować ją specjalnemu gościowi i zależy mi, by zjadł przynajmniej 1 porcję. Pierwszy raz robię zupę grzybową. Kawka i herbatka u basi każdemu pasi! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Lipiec 19, 2021 16 minut temu, poradyubasi napisał: Witam, przychodzę z pewnym pytaniem mianowicie. dodałam do zupy pewien składnik o dość intensywnie gorzkim smaku. Zastanawiam się, jaka przyprawa lub inny dodatek skutecznie zamaskuje ten nieprzyjemny posmak, ponieważ będę serwować ją specjalnemu gościowi i zależy mi, by zjadł przynajmniej 1 porcję. Pierwszy raz robię zupę grzybową. Kawka i herbatka u basi każdemu pasi! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach