420 1 Napisano Lipiec 23, 2021 Czas relaksu, relaksu to czas (bo będzie palone). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MJ Sensimilla 14 Napisano Lipiec 23, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 11 minut temu, narcyzjusz napisał: czy rejestracja twojej bryki zaczyna się od hpz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hemp_is_good 2 Napisano Lipiec 23, 2021 CBD... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 Ja te bryki z rejestracjami hpz ...... mam gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
420 1 Napisano Lipiec 23, 2021 14 minut temu, narcyzjusz napisał: czy rejestracja twojej bryki zaczyna się od hpz? Ale o co chodzi??? Do 0,2% THC na legalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 2 minuty temu, 420 napisał: Ale o co chodzi??? Do 0,2% THC na legalu A u mnie w ogóle na legalu do koloru do wyboru wchodzisz do kofika i zapaszek znajomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
420 1 Napisano Lipiec 23, 2021 Przed chwilą, Karollorak napisał: A u mnie w ogóle na legalu do koloru do wyboru wchodzisz do kofika i zapaszek znajomy Co kraj to obyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach