qenik 2 Napisano Lipiec 25, 2021 (edytowany) Jest tu ktoś kto miał szyte ścięgno w palcu konkretnie zginacz głęboki? Bo miałbym pare pytań. Jestem po operacji i nie moge zginac dalszego paliczka. Ewentualnie czy jest tu ktos kto zna sie na rehabilitacji?? Edytowano Lipiec 25, 2021 przez qenik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Lipiec 25, 2021 7 godzin temu, qenik napisał: Jestem po operacji i nie moge zginac dalszego paliczka. Jesteś po zabiegu, to już pytanie do lekarza czy rehabilitanta. Zbyt ważne by radzić się na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qenik 2 Napisano Lipiec 26, 2021 13 godzin temu, PNINA napisał: Jesteś po zabiegu, to już pytanie do lekarza czy rehabilitanta. Zbyt ważne by radzić się na forum. Nikogo sie nie radzę. Wyraźnie napisałem ze mam kilka pytań do konkretnej osoby po zabiegu. Chciałbym porozmawiać i sie dowiedzieć jak to u niej wyglądało. Ile czasu minęło zanim wróciła pelna sprawność, jak wyglądało leczenie itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach