Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 27, 2021 nawet bardzo ale nie będzie chciał z nią związku? tak mi jeden facet powiedział ale ja w to nie wierze bo kobiety tak nie mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 27, 2021 7 minut temu, Oczarowana45 napisał: nawet bardzo ale nie będzie chciał z nią związku? tak mi jeden facet powiedział ale ja w to nie wierze bo kobiety tak nie mają. Podobać może ciekawe czy umie zakiścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 28, 2021 16 minut temu, Oczarowana45 napisał: nawet bardzo ale nie będzie chciał z nią związku? tak mi jeden facet powiedział ale ja w to nie wierze bo kobiety tak nie mają. Wielu facetów tak ma że nie chce związku. Seks chcą albo nic. Czy każdy facet by poszedł na związku gdyby trafiła mu się ta wyjątkowa to nie wiem. Jak się przejechał na związku albo tak mu wygodnie lub jest zajęty czymś innym to może nie chcieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 28, 2021 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 28, 2021 Oczywiscie, ze tak, np. gdy ma męczący charakter i w kółko ględzi o tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach