BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 Wnuku to klikbajt. Piękna babi, ale zmień mi fryzurę. Zasnąłem wczoraj. To ja, Wojciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek w krainie lodu 24 Napisano Lipiec 28, 2021 Żartujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Czepek w krainie lodu napisał: Żartujesz? No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek w krainie lodu 24 Napisano Lipiec 28, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: No. A ja zjadłam 4 cheeseburgery i duże frytki w McDonald a wcześniej zaczepialo.mnie 2 typów w tym 1 murzyn!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 28, 2021 24 minuty temu, Czepek w krainie lodu napisał: A ja zjadłam 4 cheeseburgery i duże frytki w McDonald a wcześniej zaczepialo.mnie 2 typów w tym 1 murzyn!!!!! Nie wiem gdzie Ty to miescisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Wieczorny napisał: Widzę XD Cieszę się, że Ci się podoba. Zmienię na ładne włoski jakieś. Nie chcę być jak klaun Koszalin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek w krainie lodu 24 Napisano Lipiec 28, 2021 11 minut temu, Kulfon napisał: Nie wiem gdzie Ty to miescisz. W brzuszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Wieczorny napisał: Zrobie Ci może jakiś śmieszny kapelusz albo afro. Czepek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Wieczorny napisał: ooooo bedziesz miała czepek With dolphine. I dorob mi snikersa z pulsującą kiełbasą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Wieczorny napisał: a chate jaką chcesz? Z łajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Wieczorny napisał: Zrobie Ci barak taki jak mamy z Przemkiem. Mieszkasz z Korarbą na parceli, zrobić mu oddzielny? Ja nie chcę z kotarbą. Ja chce z samym kot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 Przed chwilą, Wieczorny napisał: Masz osiem kotków bodajże. Kotarbie zbuduje szope i go zamknę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 12 minut temu, Wieczorny napisał: Jest Boni, Babi, Bobi, Blu... dalej nie pamiętam ale mogę adoptować jeszcze jednego i go tak nazwać. Beni, Bubu, Beks i Byczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 2 minuty temu, Wieczorny napisał: Jeszcze 0dbyt i Sraka. To nie jest na B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 3 minuty temu, narcyzjusz napisał: b0dbyt & bsraka Bodbyt ok. Besraka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek w krainie lodu 24 Napisano Lipiec 28, 2021 42 minuty temu, BoniBluButler napisał: With dolphine. I dorob mi snikersa z pulsującą kiełbasą. Czepek z delfinkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 6 minut temu, Wieczorny napisał: Babka przytul mnie Gazowanym bojlerem Wojciecha Korbasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 Przed chwilą, Puchacz Rolny napisał: A Bezbek? Już mnie nie kręci to słowo. Faza bezbeka minęła. Teraz rządzi #SRAKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 4 minuty temu, Wieczorny napisał: Nawet bojlerem. Mógłbym się nawet do bojlera dziś przytulić. Ja tak se dziś myślałam, że jednak nie da się przeskoczyć boljera i zmusić do bycia z kimś, kto cię nie kręci z wyglądu. Pjerdolę. Zostaje tak jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 28, 2021 1 minutę temu, Wieczorny napisał: No nie da ale przytulić się można od każdego. Mnie grubi też bardzo odpychają i nic z tym nie zrobię. Do każdego to by była dla mnie trauma raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach