Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Dojdziesz tam, gdzie dojdziesz" - Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Wyruszając w podróż, wyruszasz w podróż" - Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Myślałem, myśląc, że coś wymyślę" - Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depressive player 2 Napisano Sierpień 6, 2021 "Miałem depresję. Zmusiłem się w końcu do wyjścia z domu, by stawić czoła problemom. Za progiem potknąłem się o kamień rozbijając głowę. Znowu jestem martwy" - depressive player Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Myślałem o życiu, a później usnąłem" - Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 (edytowany) "Lepiej jeść we dwóch czekoladę niż samemu g)ów)no" - Autor nieznany Edytowano Sierpień 6, 2021 przez Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Życie jest jak gra, kiedy umierasz, koniec gry" - Autor nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości" - Autor nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Ludzie żyją, dopóki nie umrą" - Autor nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 Mój ulubiony. "Człowiek jest jak stolarz. Stolarz żyje, żyje, a potem umiera... Podobnie jest z człowiekiem." - Autor nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 "Jeżeli nie możesz zasnac, to znaczy, że wcale nie chciało ci się spać" - Autor nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBojler 81 Napisano Sierpień 6, 2021 Wyebane mam i se ciągle sräm - wjeczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 6, 2021 (edytowany) "I tak stałem, dopóki nie zachciało mi się s)ra)ć" - Fylozof Edytowano Sierpień 6, 2021 przez Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBojler 81 Napisano Sierpień 6, 2021 Bardzo głębokie sentencje. Takie lubię. Sraka skondensowana i myśli łysego uczesane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fylozof 0 Napisano Sierpień 7, 2021 “Kto rano wstaje, ten ma dłuższy dzień” - Fylozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach