dasia_daria 2 Napisano Sierpień 8, 2021 Witam. W połowie lipca byłam umówiona na kontrolne USG u pewnej pani doktor. Musiałam jednak przesunąć wizytę i USG wykonywał już inny lekarz. Przemiły, dokładny, długo rozmawialiśmy. Teraz nie mogę przestać o nim myśleć... Co robić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinlary 7 Napisano Sierpień 8, 2021 3 minuty temu, BoniBlu napisał: Modlić się. ..każda zbrodnia nawet najpodlejsza matką jest świętych krów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Sierpień 8, 2021 Moze bedziesz miala szczescie i znowu zachorujesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 25, 2023 piekarz najfajniejszy kiedys siem w takim bujalo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 25, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: Nie mogę się doczekać aż się pobujasz na moim mial poparzone lapy cale robil duzo plackow paczkow slodkosci czasem mu sie tylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 25, 2023 (edytowany) 3 minuty temu, 3800 napisał: Nie mogę się doczekać aż się pobujasz na moim czasem tesknie za nim spalismy razem na lozku byl moim przyjacielem huh ale nie zyje i co jajco i nie ma przyjaciela Edytowano Marzec 25, 2023 przez Zue samce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 5 minut temu, 3800 napisał: Nie mogę się doczekać aż się pobujasz na moim to był czlowiek pracujacy robil jedzenie dla ludzi ogolem wi9edzial co to zarobic na chleb i chleb tez robil huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: Ja mogę być przyjacielem dumbo dopochwowym moon mial podobny glos dlatego mie sie podobal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: I strasznie był tempy takie iq60 ale nie groźny bez agresji to go lubilem no jakdla mnie to czlowiek pracujacy ma wyzsze iq ale to moja opinia nie musisz sie zgadzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: No czasem samica ma taki glos że nogi miekkna ale ciężko tak trafic raz se razem robilismy pizze i wgl na kolanach mi lezal sluchalismy muzy glaskal mie po wlosach no sie zabujalam po czasie i spoko ale agresji w tym nie bylo zadnej ani zaborczosci lol bo on kogos mial ale w sumie to wiecej czasu ze mna spedzal i gadal ze mu sie snie lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 1 minutę temu, 3800 napisał: Nie miał bo po dekadzie pracy swoje 20k wrzicil do pko na np 1.5% jak dawali 8% a ja bez pracy mislem już 70tys oszczędności wrzucilem do idea banku na 7.79% coś takiego potem się dziwil że wziolem za lokatę 15 miesięcy 7tys a on 400zl... bla bla bla nudy libed juz cie wyjasnial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: Co wyjasnil przecież on děbilem jest widzialas wyciąg ty jestes deebilem i wciskasz kity lepiej jak nie gadasz o finansach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 bo wciskasz ciemnote i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 chcesz se rozyebac mozg i nie ogarniac finansow idz do lezaka jestes takim antyguru zeby ludzi sprowadzac na sciezke niewiedzy i ciemnoty finansowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 jak im napieprzyc jak najbardziej zyebanym autystycznym jezykiem w polaczeniu ze sciema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 w pewnym sensie to genialne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: Ale ja prawdę pisze co się u mnie dzieje to moje życie nie mogę tego zmienić jakbys ty mi mial wciskac jakas umowe a ja bylabym klientem to byl potraktowala cie jak widmok jakas obsluge tzn bys caly byl spocony i robil w majty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 5 minut temu, 3800 napisał: Najpierw mieliście ból dopy że nie zarabiam że to wahania Teraz otwieram zamykam mam zysk do pit I też ból dopy w du pie mam gielde nie mozna z toba porozmawiac normalnie, nie ma co na to liczyc. Nie stac cie na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 w sumie nie twoja wina ze masz jakis autyzm w polaczeniu z niska wrazliwoscia rozni ludzie musza zyc na tej planecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 (edytowany) 1 minutę temu, 3800 napisał: Można ale co chwilę piszą mi że mitomanie albo inne szajsy Jak by ci ktoś pisał że jesteś koorwa co chwile to co Ja tu przychodzę często z dobry humor stał mi a co napisała bo to prawda ze mitomanisz. A to ze ci stal i ci sie popsul humor przez pare slow prawdy to nikogo nie obchodzi Edytowano Marzec 26, 2023 przez Zue samce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 Przed chwilą, 3800 napisał: Ma ból dopy że wszystko się zmieni jeśli mi się uda niech by ci wyszlo i zebys stad zniknal i kupil jakas karyne xD moze by tu bylo normalnie bez ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 niestety ci nie wychodzi i trzeba znosic twoja obecnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 26, 2023 3 minuty temu, 3800 napisał: Przykro mi że moon ciebie nie chciał bywa myslisz ze psychola jest latwo traktowac powaznie? nie jest to latwe. Mi nie jest przykro i to jest zrozumiale na logike biorac tak samo jesli chodzi o ciebie jestes psycholem i ciezko brac powaznie bo nie idzie zrozumiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach