olgaklobczyk 1 Napisano Sierpień 12, 2021 Witajcie Kochani, Niedługo synek mojej kuzynki ma 5 urodziny i nie wiem co mogłabym mu kupić. Impreza jest za 2 tygodnie, więc mam jeszcze trochę czasu. Co chłopcom, w tym wieku, może się spodobać? Wolałabym jednak kupić coś z czego on by się cieszył, a wątpie żeby takie rzeczy jak ubranka, sprawiły mu radość. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Sierpień 12, 2021 39 minut temu, olgaklobczyk napisał: Witajcie Kochani, Niedługo synek mojej kuzynki ma 5 urodziny i nie wiem co mogłabym mu kupić. Impreza jest za 2 tygodnie, więc mam jeszcze trochę czasu. Co chłopcom, w tym wieku, może się spodobać? Wolałabym jednak kupić coś z czego on by się cieszył, a wątpie żeby takie rzeczy jak ubranka, sprawiły mu radość. Pozdrawiam! Zwyczajnie zapytaj jego mamę, co jej synek lubi, czym się interesuje, jaka jest jego ulubiona bajka itd. Nie znając upodobań tego konkretnego dziecka, to nawet kupując zabawkę typową dla wieku i płci, możesz i tak trafić "kulą w płot". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisura.pl 1 Napisano Sierpień 19, 2021 Spytaj kuzynki co synek lubi i kup mu to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach