Ofelia 1 Napisano Sierpień 18, 2021 witajcie, mam pytanie, mam zespół aspergera i mam pytanie, czy nie stanowi to bariery w szukaniu miłośći, bo bardzo chcę kiedyś znaleźć miłość i ciąglę jej szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ofelia 1 Napisano Sierpień 18, 2021 dodam że jestem chłopakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17... 2 Napisano 4 godziny temu Dnia 18.08.2021 o 21:23, Ofelia napisał: witajcie, mam pytanie, mam zespół aspergera i mam pytanie, czy nie stanowi to bariery w szukaniu miłośći, bo bardzo chcę kiedyś znaleźć miłość i ciąglę jej szukam Zależy od tego czy masz mieszkanie pracę brak kredytów wozisz dope itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 53 Napisano 2 godziny temu Może być ciężko nawet pomimo zasobów finansowych , no chyba że dla kasy będzie z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu Leżak zapomniał dodać jak to ma w zwyczaju o rozmiarze tv i rozmiarze kotasa. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Leżak zapomniał dodać jak to ma w zwyczaju o rozmiarze tv i rozmiarze kotasa. xD Gdzie ty byłaś jak Cię nie było? A tu tyle się działo, żałuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Gdzie ty byłaś jak Cię nie było? A tu tyle się działo, żałuj Co takiego się działo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Co takiego się działo? Śluby wesela oświadczyny i chrzciny o rozwodach nie wspomnę A tak serio to wszystko po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: Śluby wesela oświadczyny i chrzciny o rozwodach nie wspomnę A tak serio to wszystko po staremu Tutaj to bardziej jest jak w modzie na sukces albo trudne sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 3 Napisano 2 godziny temu ja chyba nie bo ogolnie kazda jak mnie blizej pozna to mnie nienawidzi potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Tutaj to bardziej jest jak w modzie na sukces albo trudne sprawy. Szczerze? Czasami trudne sprawy prędzej rozgryzłem niż tutejsze tematy. I widzisz skoro tutejszych spraw nie rozgryzam, to jednak do Tworek się nie kwalifikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Tajemniczy On napisał: Szczerze? Czasami trudne sprawy prędzej rozgryzłem niż tutejsze tematy. I widzisz skoro tutejszych spraw nie rozgryzam, to jednak do Tworek się nie kwalifikuje To do Choroszczy tym bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17... 2 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Leżak zapomniał dodać jak to ma w zwyczaju o rozmiarze tv i rozmiarze kotasa. xD I duże jaja czeba też mieć według urumraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaaku 3 Napisano 1 godzinę temu Moja koleżanka pracowała kiedyś kilka lat w jednym pokoju z kolegą, który też miał zespół aspergera. Mieli biurka naprzeciwko siebie więc miała okazję bliżej go poznać. Chłopak był sympatyczny, tyle że zamknięty w sobie. Polubili się i czasami opowiadał jej o sobie. Miał ponoć partnerkę, z tym że była ona kilkanaście lat starsza od niego i z tego co mówił był zaangażowany uczuciowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enigmatyczny 3 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Tajemniczy On napisał: Śluby wesela oświadczyny i chrzciny o rozwodach nie wspomnę A tak serio to wszystko po staremu A pogrzeby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 50 minut temu 55 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: To do Choroszczy tym bardziej. Do Choroszczy to Najman, jeśli wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 49 minut temu (edytowany) 41 minut temu, enigmatyczny napisał: A pogrzeby? Powiedz kiedy i ci załatwię pajacu. Edytowano 49 minut temu przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 906 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, enigmatyczny napisał: j3b @na zcwelona koorwo-s hmato - czemu kasujesz tematy? Sądzisz, że ten ktoś się wystraszył i przestanie kasować? On to robi z ukrycia i ma bekę z ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17... 2 Napisano 29 minut temu Może miłość ciebie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach