rutka31oli 0 Napisano Sierpień 20, 2021 Dziewczyny, są tu posiadaczki prostownic parowych? Jak się prostuje włosy takim sprzętem?? Moje włosy są raczej trudne w stylizacji a chciałabym w końcu móc uzyskać na włosach efekt gładkiej tafli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrusUbraniowy 0 Napisano Sierpień 21, 2021 Myślę, że jest to najłatwiejszy sposób aby uzyskać proste włosy. Wszystko zależy od sprzętu jaki używasz. Ale trzeba się liczyć, że jednak po dłuższym stosowaniu włosy będą nieco zniszczone i trzeba zadabać o równoczesną pielegnącję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoshaM 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Ja nie wyobrażam sobie życie bez prostownicy...dzięki niej mogę jakoś ogarnąć me włosy z rana i jakoś normalnie wyglądać ihihih. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pam _ Napisano Wrzesień 1, 2021 jestem posiadaczką bardzo prostych i śliskich włosów. u mnie jest odwrotnie chciałabym mieć lekko falujące włosy. proste włosy dopiero są ciężkie do ułożenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pam _ Napisano Wrzesień 1, 2021 prostownica i lokówka niszczy włos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rutka31oli 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 zdecydowałam się na model steam lustre od Babyliss, jestem z tego zakupu bardzo zadowolona, dużo szybciej można włosy wyprostować, para daje im nawilżenie i jeszcze większą gładkość, jeśli szukacie dobrej prostownicy to polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach