wim 0 Napisano Sierpień 22, 2021 Powiedzcie mi jeśli umawiacie się na randkę i załóżmy że było ok to czekacie dzien dwa i dopiero się odzywacie? Co dalej? I jak to wygląda po takiej udanej randce, chcecie się spotkać z dziewczyna np 2 dni później to randkujecie tak w kółko w sensie zapraszacie ja np na kawę, pizze czy nie wiem wypad na spacer, kino? To jak długo trwa/trwał etap takiego poznawania się? Pytam bo zapoznałem fajną dziewczynę tylko ze nigdy wcześniej nie randkowalem nie wiem na ile mogę sobie pozwolić i też nie wiem za bardzo gdzie z nią wychodzić xD nie mam pomysłu... W moim mieście nie ma nic ciekawego Poza restauracjami, parkiem, pubami, i kręglami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Sierpień 22, 2021 Jeśli umawiam się na randkę i po niej chcę nadal kontynuować tę znajomość, to o ile nie odprowadzałem tej osoby do domu, dzwonię po niedługim czasie z pytaniem czy bezpiecznie dotarła, jakie są jej wrażenia i proponuję termin następnej randki. Nie czekam, bo po co miałbym to robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panszyderca 0 Napisano Sierpień 24, 2021 ale z ciebie beciak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach