CocoLoco 1 Napisano Sierpień 24, 2021 Mam Dni Płodne Teraz. Kochałam się Dzisiaj w Dni Płodne. Palcem Włożyłam mała Ilość Spermy. Praktycznie Wyschniete chociaz troche Kropelek Wlozylam. Moge Byc w Ciazy? Czy Dalej sie Uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CocoLoco 1 Napisano Sierpień 24, 2021 Mialam na Placu i Wkladalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Sierpień 24, 2021 Nie dawno pisałaś że dni płodne masz od 28 więc jak? I wiesz co nie zachodzi się w ciążę od palca. Nie wyrabiaj faceta w ciążę to wstrerne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Sierpień 24, 2021 Naucz się zasad interpunkcji i składni . Odwiedz psychologa -postaraj się zrozumieć dlaczego chcesz pogwałcić czyjaś wole i na sile zajść w ciąże . Co to ci da ? Jakie są przyczyny tej egoistycznej obsesji? Pogłęb swoją wiedzę z fizjologii człowieka. no a potem będzie już z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santiana 0 Napisano Sierpień 24, 2021 Palcem to ty se możesz nawet w nosie podłubać i nic z tego nie będzie. Do ejakulacji MUSI dojść wewnątrz ciała kobieta by w ogóle szansa na zapłodnienie była. Jeżeli do wytrysku doszło poza ciałem, plemniki umierają natychmiast. Wsadzenie ich d pochwy ich nie ożywi i nie sprawi, że dojdzie do zapłodnienia. W Polsce naprawdę potrzebna jest edukacja seksualna i jakaś podstawowa wiedza na temat rozmnażania, bo widać, że ludzie jej nie mają. FACEPALM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach