Maja.witek 0 Napisano Sierpień 26, 2021 Hej,biorę od pół roku tabletki qlaira,dzisiaj po godzinie-półtorej się załatwiłam normalnie (konsystencja ok)a zaraz po tym wodniście. Brać druga tabletkę? A jeśli bym wzięła to jakie mogą być konsekwencje wzięcia drugiej? Dodam tylko ze seks uprawiałam we wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka_90 2 Napisano Sierpień 26, 2021 Wydaje mi się że nie ma konieczności brania kolejnej dawki , pozatym po 1.5 h juz raczej sie tabletka wchłoneła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Sierpień 27, 2021 Jeśli to dłużej nie trwało ta biegunka, to nie ma sensu. Dla świętego spokoju przez parę dni podczas seksu zabezpieczajcie się dodatkowo i tyle. Ja używam w takich sytuacjach diafragmę caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Wrzesień 13, 2021 poza hormonalnymi metodami można kontrolować poziom lh ze śliny i to mozna na testerze Afrodyta Smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Wrzesień 16, 2021 jak dla mnie najlepszą formą kontroli płodności i antykoncepcji jest sprawdzanie dni plodnych na termometrze owulacyjnym Cyclotest MySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach