Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Marcysia133

Zastrzyki

Polecane posty

Witam. Mam takie pytanie. 4 dni temu byłam u lekarza, który stwierdził, że mam zapalenie oskrzeli ze szmerami w lewym płucu i przepisał antybiotyk klacid, w trzecim dniu brania zaczęłam po nim wymiotować i rodzice zdecydowali się dzisiaj wezwać lekarza do domu. Lekarz był i stwierdził, że mam szmery już w obu płucach i że wymiotuję bo najprawdopodobniej nie toleruję antybiotyku doustnego i że nie ma sensu przepisywać inny doustny bo też nie wiadomo czy będę tolerować. Przepisał od razu zastrzyki!!! 14, dwa razy dziennie!!! I tu jest problem bo ja nigdy nie miałam zastrzyków, jedynie szczepienia i nawet nie wiem jak to jest!!!  W zasadzie to ja w ogóle rzadko choruję. Tyle się naczytałam na forum o tych zastrzykach że już nie wiem co myśleć. Mama mówi, że to nic strasznego i mam się nie bać tym bardziej, że jej przyjaciòłka jest pielęgniarką i bardzo dobrze robi zastrzyki. Naprawdę to nie jest takie straszne? Ludzie piszą o tych zastrzykach takie rzeczy, że na samą myśl skóra mi cierpnie

Edytowano przez Marcysia133

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się