Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bbq

Starania- objawy -interpretacja- proszę o pomoc

Polecane posty

Hej dziewczyny,

Staram się o dziecko, wiem kiedy miałam owulację,był stosunek w dzień owulacji i przed, więc prawdopodobieństwo jest duże,że może być to ciąża, ale...

2 dni po owulacji zaczęly boleć mnie piersi- właśnie trochę inaczej niż zawsze bo bardziej na środku,bardziej sutki.

Wczoraj (4dpo) i dzisiaj (5dpo) mam delikatne kłucia w okolicy jajników. Co dziwne też, stosunek był bolesny( nie wiem czy ktoś tak miał?) , Tak jakby macica była obolała,spuchnięta?? 

Alee dzisiaj już ból piersi ustępuje,jest zdecydowanie mniejszy,widać ewidentnie że ustępuje.

Czy któraś z Was tak miała w ciążowym cyklu?  Czy to świadczy o tym że raczej nic z tego? A moze to objaw implantacji? 

Ja już się załamałam że pewnie nic z tego...

Baaardzo proszę o odpowiedź, jeśli któraś z Was tak miała,albo orientuje się w tym temacie jak może być.

musisz poczekać do terminu @

te objawy na pewno nie są objawem ciąży ponieważ w tak krótkim czasie nie występują żadne objawy ciąży....

poza tym zdrowa para ma czas 12 miesięcy aby doszlo do zapłodnienia, później zaczyna sie mowic o niepłodności.

Tak tak, ja rozumiem, ale bardziej mi chodzi o to czy to,że piersi przestały boleć oznacza że raczej nic z tego w tym cyklu? Wiem,że każdy jest inny itp,ale właśnie jestem ciekawa czy może któraś z kobiet tak miała i np była w ciąży mimo wszystko.

3 minuty temu, Bbq napisał:

Tak tak, ja rozumiem, ale bardziej mi chodzi o to czy to,że piersi przestały boleć oznacza że raczej nic z tego w tym cyklu? Wiem,że każdy jest inny itp,ale właśnie jestem ciekawa czy może któraś z kobiet tak miała i np była w ciąży mimo wszystko.

tak jak pisałam wyżej to ze bolały cie piersi i przestały bolec o niczym nie świadczy...

musisz czekac do @

Hej, Muszę przyznać, że temat bardzo mi bliski. Dziś dzień spodziewanej miesiączki ( której nie ma) Od kilku miesięcy staramy się o dziecko. Dokładnie 2 tyg temu podejrzewalam owulację, cały dzień leżałam jak zbity pies, ból brzucha ogólne złe samopoczucie. Byłam pewna że to owulacja, stąd to samopoczucie. Potem tydzień czasu to samo, zawroty głowy,mdłości a raczej ślinotok, uderzenia gorąca, kołatania serca, no i oczywiście dziwny ból w podbrzuszu jak na okres. Pomyślałam- pewnie zapłodnione jajeczko wędruje w celu zagnieżdżenia a to czasem trwa od 6 do 12 dni, po czym dopiero test może wykazać ciążę. O dziwo po ok 10 dniach wszystko przeszło, poczułam nawet przypływ energii i pojawił się tylko ból i obrzęk piersi, szczypanie i rwanie w okolicy brodawek - to może być przed okresem. Wczoraj ( dzień przed okresem) zrobiłam test , wynik- bardzo dziwny- jest druga krecha aleeee pozioma 😂. Pomyslalam- pewnie za dużo moczu albo wadliwy. Zrobiłam kolejny - wynik identyczny z poziomą kreską, z tym że po kilku godzinach dodatkowo lekko widoczna druga pionowa kreska. Przyznam szczerze- nie wiem co myśleć. Test wykonany prawidłowo, pierwszy może trochę zbyt chaotycznie ale drugi już ze stu procentową dokładnością i identyczny!!! Czyżby wadliwy test? ....nie sądzę, dwa wadliwe?  🙄🤔 Okresu brak, poza bólem lekkim już piersi , wszystko w porządku. Żadnych innych dolegliwości. Nooo moze poza jednym dziwnym- duża ilość białego, kremowego śluzu- czego przed okresem nigdy nie miałam. Muszę uzbroić się w cierpliwość i za kilka dni najwyzej zrobię badanie krwi bo tym testom już nie wierzę. Mam nadzieję że to ciąża.....bo jeśli nie to....to tylko menopauza! Wiek 43 to już wszystko możliwe 😤

Pozioma kreska? Pierwsze słyszę😀pewnie wadliwy ten test. No niestety w tej sytuacji tylko cierpliwość,podobnie jak u mnie. 

Dobrze zrozumiałam że ból piersi się zmniejszył? Bo u mnie tak jest,już prawie nie bolą,a bolaly strasznie zaraz po owulacji.

30 minut temu, tesorino napisał:

Hej, Muszę przyznać, że temat bardzo mi bliski. Dziś dzień spodziewanej miesiączki ( której nie ma) Od kilku miesięcy staramy się o dziecko. Dokładnie 2 tyg temu podejrzewalam owulację, cały dzień leżałam jak zbity pies, ból brzucha ogólne złe samopoczucie. Byłam pewna że to owulacja, stąd to samopoczucie. Potem tydzień czasu to samo, zawroty głowy,mdłości a raczej ślinotok, uderzenia gorąca, kołatania serca, no i oczywiście dziwny ból w podbrzuszu jak na okres. Pomyślałam- pewnie zapłodnione jajeczko wędruje w celu zagnieżdżenia a to czasem trwa od 6 do 12 dni, po czym dopiero test może wykazać ciążę. O dziwo po ok 10 dniach wszystko przeszło, poczułam nawet przypływ energii i pojawił się tylko ból i obrzęk piersi, szczypanie i rwanie w okolicy brodawek - to może być przed okresem. Wczoraj ( dzień przed okresem) zrobiłam test , wynik- bardzo dziwny- jest druga krecha aleeee pozioma 😂. Pomyslalam- pewnie za dużo moczu albo wadliwy. Zrobiłam kolejny - wynik identyczny z poziomą kreską, z tym że po kilku godzinach dodatkowo lekko widoczna druga pionowa kreska. Przyznam szczerze- nie wiem co myśleć. Test wykonany prawidłowo, pierwszy może trochę zbyt chaotycznie ale drugi już ze stu procentową dokładnością i identyczny!!! Czyżby wadliwy test? ....nie sądzę, dwa wadliwe?  🙄🤔 Okresu brak, poza bólem lekkim już piersi , wszystko w porządku. Żadnych innych dolegliwości. Nooo moze poza jednym dziwnym- duża ilość białego, kremowego śluzu- czego przed okresem nigdy nie miałam. Muszę uzbroić się w cierpliwość i za kilka dni najwyzej zrobię badanie krwi bo tym testom już nie wierzę. Mam nadzieję że to ciąża.....bo jeśli nie to....to tylko menopauza! Wiek 43 to już wszystko możliwe 😤

U mnie jeszcze trochę do okresu ,ale będę czekała na odpowiedź od Pani czy się udało,trzymam kciuki ❤️

No i właśnie niespodzianka- pojawił się delikatny różowy kosmyk w śluzie- czyżby miesiączka?? 😭😭😭 ...dam znać za kilka dni.