Jagata 0 Napisano Wrzesień 16, 2021 (edytowany) Szukam sprawdzonej wróżki Rzeszów i okolice, tylko nie Renata i nie Kathrina. Ktoś coś? Edytowano Wrzesień 16, 2021 przez Jagata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 16, 2021 19 minut temu, Jagata napisał: Szukam sprawdzonej wróżki Rzeszów i okolice, tylko nie Renata i nie Kathrina. Ktoś coś? Znam. Mam do jednej prywatny numer telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 16, 2021 21 minut temu, tr{ns"grES@n napisał: Znam. Mam do jednej prywatny numer telefonu Mozesz podać na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 16, 2021 16 minut temu, Incelariusz napisał: Jak już szukasz wróżki to mogę ci polecić znajomego egzorcystę z Krakowa, bo ewidentnie potrzebna ci pomoc w wypędzeniu złego ducha. Niech cię Bóg strzeże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 16, 2021 8 minut temu, Jagata napisał: Mozesz podać na priv? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 16, 2021 3 minuty temu, tr{ns"grES@n napisał: Tak No to poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 16, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Jagata napisał: No to poproszę. Poszło. Edytowano Wrzesień 16, 2021 przez tr{ns"grES@n Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 16, 2021 27 minut temu, Jagata napisał: No to poproszę. I jak było? Co mówią karty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neti 0 Napisano Wrzesień 17, 2021 Dnia 16.09.2021 o 15:23, tr{ns"grES@n napisał: Znam. Mam do jednej prywatny numer telefonu Też chętnie poproszę o namiar i podesłanie na priv. Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 17, 2021 1 minutę temu, Neti napisał: Też chętnie poproszę o namiar i podesłanie na priv. Z góry dzięki Nieaktualne. Wróżka zmieniła zawód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 Dnia 16.09.2021 o 15:53, tr{ns"grES@n napisał: Tak No to poproszę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 21, 2021 Dnia 16.09.2021 o 15:53, tr{ns"grES@n napisał: Tak No to poproszę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 21, 2021 Ktoś coś? Halo podkarpackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagata 0 Napisano Wrzesień 21, 2021 Dziękujemy za opinię i żegnamy. Ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 21, 2021 5 minut temu, Jagata napisał: Dziękujemy za opinię i żegnamy. Ktoś coś? Znam jedną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach