Czepiel 0 Napisano Wrzesień 16, 2021 Szukam salonu fryzjerskiego najlepiej jeśli na miejscu będzie można też skorzystać ze stylizacji paznokci. Jeśli ewentualnie w tym kierunku możecie coś zaproponować, podpowiedzieć to dawajcie znać. Najlepiej jakiś sensowny salon z kompleksowymi usługami jeśli chodzi o włosy i w miarę sensownymi cenami. Zdaje sobie sprawę z tego, ceny usług poszły w górę, ale też liczę na to, że jakiś umiar da się zachować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika232 2 Napisano Styczeń 7, 2022 U mnie nie tak dawno nastąpiła zmiana fryzjera dlatego że przeniosłam się z prawej strony Wisły na Wolę i tak mnie koleżanka namówiła na wizytę w salonie Nika w Ożarowie i tak zostałam. Świetnie zorganizowane miejsce, gdzie osoby pracujące dbają o to, by każdy się tam dobrze czuł i otrzymał usługę, która będzie faktycznie na wysokim poziomie realizowana. Jak dla mnie zdecydowanie na plus pod tym kątem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach