litteblack 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 Czy ktoś korzystał z usług wróżki Aurelii z instagrama? Z jej rutualow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 18, 2021 26 minut temu, litteblack napisał: Czy ktoś korzystał z usług wróżki Aurelii z instagrama? Z jej rutualow? Tak, korzystałem. Szkoda czasu, zdrowia i pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litteblack 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 A ma takie dobre opinie, jestem w trakcie, rytualu i póki co jedna rzecz zaczęła działać, ponieważ jestem mniej nerwowa i czuję się lepiej, a dlaczego szkoda zdrowia? Nic u was nie zadziało? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litteblack 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 6 godzin temu, tr{ns"grES@n napisał: Tak, korzystałem. Szkoda czasu, zdrowia i pieniędzy. 1 godzinę temu, Incelariusz napisał: I szansy na zbawienie przede wszystkim A coś Ci się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 18, 2021 2 godziny temu, litteblack napisał: A coś Ci się stało? Podczas naszej kłótni rozbolała mnie głowa i prawie pękło serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach