Oliv<3 0 Napisano Wrzesień 26, 2021 (edytowany) Hej wszystkim! Moja koleżanka, która ma w domu własne jacuzzi zaprosiła mnie na wetlook party do siebie, czyli na imprezę gdzie siedzi się w wodzie w ubraniu. Problem w tym, że nie mam kompletnie pomysłu na ubiór. Mógłby ktoś coś doradzić? Od razu mówię, że krótkie spodenki i przebranie się na miejscu odpadają, bo to ma być na zasadzie, że kąpiemy się w tym, czym przyjdziemy. Edytowano Wrzesień 26, 2021 przez Oliv<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliv<3 0 Napisano Wrzesień 26, 2021 Pomoże ktoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Wrzesień 28, 2021 Ja bym ubrała zwykły stój kąpielowy, a na to jakąś lekką spódniczkę z materiału swego czasu miał taką w ofercie Cross Jeans w paski poziome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
henryk5604 0 Napisano Październik 24, 2021 I jak było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach