Lusilinda 169 Napisano Wrzesień 29, 2021 Szukałam ale nie znalazłam podobnego tematu. Jakie obiady polecacie, które można przygotować na dwa dni? Ale tak żeby nie traciły smaku? No bo wiadomo można zrobić więcej kotletów ale na drugi dzień to nie jest to. Ja od siebie polecam sos do spaghetti, leczo, zupe gulaszową, gołąbki i zupę porową z pieczarkami i kurczakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mysha26 0 Napisano Październik 11, 2021 Wszelkiego rodzaju gulasze, nagotujesz gar i masz na kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koa85 21 Napisano Październik 12, 2021 (edytowany) 11 godzin temu, Dr.Who napisał: Zkisła zupa. Nie dodawaj cebuli ,to będziesz jadl/a normalnie. Nie musisz aż tak oszczędzać Edytowano Październik 12, 2021 przez Koa85 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arlo 0 Napisano Październik 28, 2021 bigos nawet lepiej jak przejdzie jeden dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach