barabarabab 1 Napisano Październik 6, 2021 6 osób wyświetlanych na facebooku na osi czasu. Wiem, że są to podobno osoby z którymi najczęściej się pisze. Ale u mojego znajomego na koncie pojawia się dziewczyna w tej szóstce i jest na pierwszym miejscu jak otwiera się listę znajomych jak wchodzę z innego konta (nieoficjalnego) a jak wchodzę z mojego konta to już w tej szóstce się nie wyświetla tylko jest na samej górze na liście znajomych. Może to zależeć od tego że wchodziłam na jej konto w ostatnim czasie parę razy z tego nieoficjalnego konta? Dodam jeszcze, że wiem że pisali ze sobą wcześniej ale podobno przestali. On podbija do mnie ale chcę wiedzieć czy jest szczery. Bo jak mam inwestować uczucia w jakiegoś kłamcę, manipulatora to ja wolę być całe życie sama. Wiem nie jesteśmy w związku, ale to chyba świństwo jak naraz kręci się z dwoma osobami czy to facet czy dziewczyna. Ja zawsze skupiam się na jednej osobie, żeby ją poznać a nie umawiam się czy piszę z kilkoma naraz jak jakiś niedowartościowany gnój, który musi sobie podnieść ego tym że 2 czy 3 laski na niego lecą. Ja bym wolała żeby dał mi święty spokój niż być drugą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach