Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dzień dobry wszystkim. Chciałabym kilka rad odnośnie seksu, zapłodnienia i nożliwości. Powiedzcie mi bo już tyle się naczytałam w tym internecie na temat pettingu a ciąży, że zgupiałam generalnie to nie musi być pełnego stosunku aby być w ciąży, wystarczy aby sperma dostała się do pochwy i to oczywiste. Co w sytuacji gdy dziewczyna na sobie nic nie ma a mężczyzna ma tylko swoje majtki, które są mokre od jego nasienia bądź preejkulatu i dotyka nimi swoją partnerkę(mam na myśli jej nagą pochwę) i robi palcówkę.  mógł coś wsunąć tym palcem przez to co zostało na bokserkach? chociaż z tego co wiem plemniki nie przenikają przez tkaninę, materiał. Poprawiał swojego penisa i też mógł coś na palcu mieć, nie wiem..Okres powinnam dostać 6 dni temu jutro będzie 7 dzień bez okresu. Dziś po południu dostałam różowawy śluz itroszkę brzuch pobolewał ale przestał. we wrześniu i październiku nie było żadnego zbliżenia, jedynie w sierpniu

mógł coś wsunąć tym palcem przez to co zostało na bokserkach? chociaż z tego co wiem plemniki nie przenikają przez tkaninę, materiał. Poprawiał swojego penisa i też mógł coś na palcu mieć, nie wiem..Okres powinnam dostać 6 dni temu jutro będzie 7 dzień bez okresu. Dziś po południu dostałam różowawy śluz itroszkę brzuch pobolewał ale przestał. we wrześniu i październiku nie było żadnego zbliżenia, jedynie w sierpniu

Gość Szubi
13 minut temu, magda57 napisał:

Dzień dobry wszystkim. Chciałabym kilka rad odnośnie seksu, zapłodnienia i nożliwości. Powiedzcie mi bo już tyle się naczytałam w tym internecie na temat pettingu a ciąży, że zgupiałam generalnie to nie musi być pełnego stosunku aby być w ciąży, wystarczy aby sperma dostała się do pochwy i to oczywiste. Co w sytuacji gdy dziewczyna na sobie nic nie ma a mężczyzna ma tylko swoje majtki, które są mokre od jego nasienia bądź preejkulatu i dotyka nimi swoją partnerkę(mam na myśli jej nagą pochwę) i robi palcówkę.  mógł coś wsunąć tym palcem przez to co zostało na bokserkach? chociaż z tego co wiem plemniki nie przenikają przez tkaninę, materiał. Poprawiał swojego penisa i też mógł coś na palcu mieć, nie wiem..Okres powinnam dostać 6 dni temu jutro będzie 7 dzień bez okresu. Dziś po południu dostałam różowawy śluz itroszkę brzuch pobolewał ale przestał. we wrześniu i październiku nie było żadnego zbliżenia, jedynie w sierpniu

Mogę tylko napisać co uważam bo moja wiedza może być znikoma ale sądzę że istnieje taka opcja zapłodnienia jednakże 7 dni spóźniony okres może też być wywołany stresem i wieloma innymi składnikami więc ja bym się nie obawiał moja była miała czasami opóźniony okres przez 2 tygodnie i wtedy dopiero robiliśmy test na szczęście zawsze był negatywny 😅

Znowu ty??? Myslalam, ze przez ostatni rok, zakladajac kilkadziesiat tematow i dostajac na nie odpowiedz nauczylas sie nieci biologi, ale ty dalej to samo. idz do psychiatry...