myrols92 0 Napisano Październik 13, 2021 Cześć, mam problem z obgryzaniem paznokci i skórek na obu dłoniach. Obgryzam do tego stopnia ze robią mi się rany na palcach aż do krwi i to boli. Robię to gdy sie denerwuje albo zwyczajnie sie nudze np. jak jestem przy komputerze. Kupuje czasem słonecznik ale to pomaga na chwile bo zastępuje obgryzanie. Nie wiem co robić, dziecko w drodze a nie chcę szorstkimi dłońmi dotykać maluszka żeby go nie bolało. Najbliższa rodzina "zagroziła" ze w nocy wysmarują mi palce gównem. Co robić>? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domciakomcia7 0 Napisano Październik 20, 2021 Hybryda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Listopad 24, 2021 Podobnie jak osoba powyżej pisze, polecam hybrydowe paznokcie. Sama tez nałogowo obgryzałam paznokcie, miałam problem z tym aby przestać ale bardzo pomogło mi założenie sobie paznokci hybrydowych. Dzieki temu przestałam obgryzać bo nie chciałam gryźć lakieru i bazy Poza tym paznokcie się wzmocniły. Nie jest to takie trudne: https://reforma-polska.com/blog/paznokcie-hybrydowe-krok-po-kroku-jak-zrobic-hybrydy Na stronie jest na blogu opisane jak zrobić paznokcie hybrydowe od a do z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach