Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Iamsupergirl

Ortodoncja Ściągnięcie aparatu

Polecane posty

Cześć. Mam pewien problem z aparatem ortodontycznym. Mianowicie nosze go już 7 lat. Moja ortodontka ciagle przedłuża leczenie. Na samym początku leczenia powiedziane było, ze bede nosić aparat maks 2 lata. W trakcie leczenia musiałam usunąć jedna czwórkę, żeby moj zgryz się prawidłowo ustawił. Jednak to nie pomogło. Nosze wyciągi i dalej nie mam idealnego zgryzu. Boje się momentu zdjęcia aparatu bo wiem, ze moje zęby po tylu latach noszenia będą w złym stanie. Jednak wolałabym już ściągnąć. Moja ortodontka mimo wielu próśb ciagle odkłada zdjęcie aparatu. Na początku była mowa ze pod koniec wrzesnia ściągniemy jednak dalej go nosze. Teraz obiecala, ze przed świetami mi zdejmie. Ale przeraziła mnie cena jaką będę musiała za to ponieść. Ortodontka Powiedziała mi, ze za wszystko co jest związane ze sciągnięciem aparatu wyniesie 2550 zł. Jestem przerażona bo każdy z moich znajomych ściągając aparat płacił za wszystko maks 1000zl. Stad moje pytanie czy taka cena 2550 zł jest normalna ? Proszę o poradę. Bo już naprawdę ręce mi opadają i nie wiem co robić. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować