Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Justtt223

Zatkany nos bez kataru

Polecane posty

Dzień dobry, nazywam się Justyna I mam 22 lata . Od około półtora roku mam zatkany nos bez kataru, powiem szczerze że jakoś szczególnie Mi to wcześniej nie przeszkadzało ale ostatnio bylam przeziębiona użyłam kropli do nosa i nagle miałam tak odetkany nos że wdychałam powietrze przez nos ale tak jakbym Go nie czuła, zapachu nic takie dziwne uczucie. Od tego czasu zaczęłam bardziej zwracać uwagę na nos i strasznie zaczął Mi się zatykać. Raz jedna dziurka , raz druga . Nie mogę wysmarkać bo nic nie leci , żadna wydzielina nie spływa Mi też do gardła. Czasem w ciągu dnia na trochę odetka się nos że obie są drożne ale większość czasu jedna z nich jest zatkana. Krople do nosa biorę bardzo rzadko więc napewno to nie przez to, dodam że przez 4 dni piłam saszetki na przeziębienie i nos miałam drożny, ale gdy przestałam pić to po dwóch dniach zaczął się znów zatykać . Rok temu miałam badanie krwi na alergie ktore wykazało że nie mam alergi . Czy ktoś był w takiej sytuacji ? Jak sobie pomóc? Pozdrawiam 

Edytowano przez Justtt223

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować