Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Schizy

Ryzyko ciąży 24 dzień cyklu po zażyciu Escapelle

Polecane posty

Witam. Zazwyczaj mam cykle 30 dni. W tym miesiącu brałam antybiotyk, zdiagnozowano u mnie kamicę nerkową. 23 dnia cyklu koło godziny 20 dostałam plamienia brązowe, lekko podbarwione krwią. Zazwyczaj na kilka dni przed okresem pojawia się u mnie plamienie zawsze brązowe, bez krwi. Dnia następnego zobaczyłam znowu trochę krwi i uznałam to za początek okresu (8 dni wcześniejszego) mimo braku bólu brzucha jak zazwyczaj. O godzinie 9.40 rano, zażyłam pierwszy raz tabletkę antykoncepcyjną (ranem, po wieczornym plamienia). Wieczorem uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Jeszcze podczas stosunku była widoczna krew. Po tym przestałam krwawić. Przestraszylam się, dnia następnego o godzinie 19 przyjęłam tabletkę po Escapelle (nie minęło 24 h) Dodatkowo ginekolog podejrzewa u mnie endometrioze ( wykrył cos na jajniku) do potwierdzenia. Tydzień po stosunku rano (w dniu spodziewanej miesiączki)  zrobiłam test ciążowy, wiem że raczej za wcześnie negatywny. Mam plamienia krwisto brązowe, bolesność piersi. Okresu brak, o czym uprzedził ginekolog, że mogę dostać dopiero w następnym cyklu. Jestem przerażona. 3 moje ostatnie cykle były 28, 30 oraz 30. Jak duże jest ryzyko ciąży? 

Edytowano przez Schizy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się