Gilou 3 Napisano Listopad 6, 2021 Ładna dziewica po trzydziestce lub trochę przed, bez przygód łóżkowych, szukająca podobnego sobie, no i czekająca do ślubu wbrew temu, co promuje współczesny, niecierpliwy świat. Realne czy mission impossible? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gilou 3 Napisano Listopad 6, 2021 Iskra-kręcioła, no ładnie. Napiszcie coś jeszcze, bo mam weekendową robotę na kompie i robię co mogę, żeby się od tego oderwać. A jak nie, to pójdę przynudzać w innych wątkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gilou 3 Napisano Listopad 6, 2021 No i zaprzepaściłaś szansę na Iskierkę przyjaźni... Na marginesie: ciekawym, czy u Was też emotki wczytują się 8 minut i 43 sekundy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Listopad 6, 2021 13 minut temu, Gilou napisał: No i zaprzepaściłaś szansę na Iskierkę przyjaźni... Na marginesie: ciekawym, czy u Was też emotki wczytują się 8 minut i 43 sekundy? Może nie aż 8 minut, ale na tyle długo, że chce się rzucić głośno prukwą. Dlatego używam tylko z klawiatury telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gilou 3 Napisano Listopad 6, 2021 Cytat Nie, wszystkie emotki wczytują się natychmiastowo. Znam jedną taką. Zawsze jakieś pocieszenie. To ja muszę te swoje emotki jakoś zdyscyplinować, bo się dranie opylają w pracy (zupełnie jak ja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marc55 0 Napisano Listopad 6, 2021 Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gilou 3 Napisano Listopad 7, 2021 Cześć! Jeśli możesz coś dodać o dziewicach z zasadami, bardzo chętnie poczytamy. Jeśli wolisz podyskutować o emotikonach, to też nie ma problemu. My kafeterianie mamy naprawdę szerokie horyzonty [tu powinna być wesoła buźka, eh] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bobokozirr 0 Napisano 30 Kwiecień Mefedron 4mmc za 1 złoty, tylko teraz i tylko po otwarciu. Amfetamina, Marihuana, Ekstazy i Kokaina. Pierwszy na świecie w pełni autorski rynek. Przy wsparciu profesjonalistów najwyższego poziomu. Niezawodny serwis, wygoda i wsparcie przyjaznej administracji, produkty laboratoryjnej jakości. Dostawa taksówką, pocztą i poprzez skrytki. To wszystko czeka na Ciebie na BazaarPL. Sprzedawcom oferujemy bezpłatne umieszczanie swoich produktów przez rok. Stabilny serwis. Ochronę przed atakami DDoS gwarantujemy! Używaj najlepszego. Nie zgadzaj się na mniej!!! BAZR.WS bazaarplnt7rsrc3o65qfvez2oqis4wnupmxezijsu22pmzcljonpmqd.onion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach