Bmx39 0 Napisano Listopad 6, 2021 5 dni przed @ stosunek przerywany zakonczony w prezerwatywie w terminie @ ale przyplątało się choróbsko i powinnam mieć owulację a jakoś jej nie widać . Zastanawia mnie czy infekcja może spowodować opóźnienie owulacji ? Przy tym covidzie brak węchu i smaku i mdłości i zastanawiam się też czy ciąża jest możliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlenacwir 0 Napisano Listopad 8, 2021 Infekcja jak najbardziej może na to wpłynąc, ale nie wydaje mi sie ze covid daje takie efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Listopad 8, 2021 Masz wątpliwości to używaj pomocniczego urządzenia do wyznaczania dni płodnych, mi pomaga tester afrodyta na ślinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Listopad 20, 2021 kontrola cyklu na pomocniczym urządzeniu bardzo sie przydaje, zobacz sobie komputer cyklu Cyclotest MyWay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach