klaudiax21 0 Napisano Listopad 9, 2021 Czy zdążyło się komuś ze był w ciazy a beta hcg wyszla 1>? Robilam badania 5 dni przed miesiączka, wraz z mężem staramy się o dzidziusia, w dni płodne były przytulanki codziennie/co dwa dni przez 8dni. Myślę że beta na tym etapie choc troche by się ruszyła? Okres za 3 dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słońce.88 0 Napisano Listopad 9, 2021 2 godziny temu, klaudiax21 napisał: Czy zdążyło się komuś ze był w ciazy a beta hcg wyszla 1>? Robilam badania 5 dni przed miesiączka, wraz z mężem staramy się o dzidziusia, w dni płodne były przytulanki codziennie/co dwa dni przez 8dni. Myślę że beta na tym etapie choc troche by się ruszyła? Okres za 3 dni.. Mojej koleżance spóźnił się okres i beta była 0,100 test negatywny lekarza twierdzil że zaraz okres będzie okresu dalej nie było a po dwóch tygodniach okazało się że jest w ciąży...więc różnie to bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiax21 0 Napisano Listopad 9, 2021 47 minut temu, słońce.88 napisał: Mojej koleżance spóźnił się okres i beta była 0,100 test negatywny lekarza twierdzil że zaraz okres będzie okresu dalej nie było a po dwóch tygodniach okazało się że jest w ciąży...więc różnie to bywa 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach