whomen 0 Napisano Listopad 12, 2021 Jaki dywan polecacie do salonu? Salon o metrażu ok. 30 m2. Ściany białe, dominują kolory szary i czarny i biały. Myślałam, żeby go jakoś ożywić....Jakies propozycje? W znanych sklepach nic nie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D 1 Napisano Listopad 12, 2021 Ja również nic nie znalazłam i muszę przyznać, że ceny są horrendalne. Osobiście proponuję przenieść się do sieci, gdzie wybór masz zdecydowanie większy. Nie szukałam długo swojego dywanu, a w sumie to te dywany ze scandicsofa.pl pasowały by Ci do metrażu i kolorystki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whomen 0 Napisano Listopad 12, 2021 A moze jakiś konkretny sklep w sieci? Jakiś sprawdzony? Tyle tego jest w sieci, że szok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lidia123456 0 Napisano Grudzień 7, 2021 a jak utrzymujesz dywan w czystości? Moim zdaniem rewelacyjnie nadaje się do tego odkurzacz pionowy z Bass Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach