Psyhopay 0 Napisano Listopad 16, 2021 Witam, może mam dziwne upodobania ale interesują mnie faceci którzy siedzieli w więzieniu, czy ktoś wie gdzie mogłabym szukać tego typu mężczyzn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psyhopay 0 Napisano Listopad 16, 2021 (edytowany) To jest na tyle oczywiste ze nie musisz mi tego pisać, pytam o inne sposoby gdyż aktualnie nie przebywam w moim kraju. Edytowano Listopad 16, 2021 przez Psyhopay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psyhopay 0 Napisano Listopad 16, 2021 Przed chwilą, Psyhopay napisał: To jest na tyle oczywiste ze nie musisz mi tego pisać, pytam o inne sposoby gdyż aktualnie nie przebywam w moim kraju. 8 minut temu, Mieczwpochwie napisał: Pod bramą więzienną. Dowiedz się w które dni wypuszczają na wolność lub przepustki. Po za tym skad mam wziąć informacje tego typu? Każdy kto tam siedzi ma inna datę wyjścia bądź przepustki.. i tego nie ogłasza się na fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach