Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Dlaczego jestem przeciw stawiana choinki w Yerywaniu?

Polecane posty

Mamy 2021 rok prawie za sobą i czekamy na rok 2022 i pojawia sie znowu pytanie czy  w Erywaniu znów po 2 letnij przerwie ma stanac choinka . Ja jako obywatelka Armenii matka żołnieża jestem przeciw robienia kosztownych dekoracii gdy nasza Ojczyzna jest w takim stanie  a nowy rok jak i święta przerzywąc będzimy w domach nie na festynach . O ile w tamtym roku dekoracii w maistach absolutnie nie było teraz proponowała bym zrobic skromne tradycyjne dekoracje  takie jakie sa w naszych domach a nie dekoracje zachodnie . Choinka  w 2022 była by tak samo krzywdzonca jak ta z 2021 ponieważ żałoba nie się nie skoncyzła  jeszcze we wszystkich domach męczenników niedawno też jeszcze chowaliśmy ciała bohaterów 44 dniowej wojny . Wimy jak wyglądała sytuacja że jescze pare dni temu chowaliśmy chłopców kolejnych wojen 2021 roku .  Według mnie 2021 rok  jak i 2022 absolutnie bez mijskich choinek w tym roku ewentulanie skromnie ozdupmy stolicę a choinka może stanć dopiero gdy spełnione zostana warunki . Powrócimy do normalności ; Wszystkie ofiary zostaną pochowane; wszycy jency wrucą a wszycy rani dostana odpowiednią opike medyczna i najlepsze i najdrosze protezy na koszt panstwa wtedy powina dopiero w centrum stolicy byc choinka.