on 36 41 Napisano Grudzień 14, 2021 Jak Wam minął dzień w pracy? Ja już dziś dwa razy się masturbowałem przy biurku a do końca roboty jeszcze prawie godzina . Ktoś dziś już też się zabawiał w robocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Grudzień 16, 2021 Dnia 14.12.2021 o 15:20, on 36 napisał: Jak Wam minął dzień w pracy? Ja już dziś dwa razy się masturbowałem przy biurku a do końca roboty jeszcze prawie godzina . Ktoś dziś już też się zabawiał w robocie? nudno musi być w tej twojej robocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinzakup 4 Napisano Grudzień 20, 2021 No to chyba zadnej Kobiety w tej firmie nie ma skoro trzeba konia walić przy biurku. Kiedys z nudow w pracy to mi starsza kolezanka obciagala i dawala przy biurku to byla jazda nie dość ze zaplacone godzinki to jeszcze Mężatka 30+chetna w kazdej chwili gdy zostawalismy sami szybkie numerki w pracy, dlugie po pracy to bylo cos jak tak sobie powspominam... P. s Kazda zaniedbana mężatka i oszukiwana przez męża będzie sie puszczać na boku kto by pomyslał ze wczasie pracy przecież to niemożliwe a jednak dyskretny kochanek dla takiej Kobiety skarb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach