Gwiazda 56 10 Napisano Grudzień 24, 2021 (edytowany) 1. Jestem kobietą ale mam tylko 158 cm wzrostu i ważę 55 kg niby bmi mam w normie ale dla mnie to dużo a schudnąć nie moge bo za bardzo lubie jeść. 2. W szkole słabo się uczyłam pomimo starań. Mam tylko wykształcenie średnie. Nie mam matury ani egzaminu zawodowego. Skończyłam technikum hotelarskie z prawie samymi dwójami na świadectwie 3. Jestem osobą bardzo nieśmiałą która z trudem nawiązuje kontakty. Zaczynam się zastanawiać czy nie mam fobi społecznej. 4. Podobno mam tylko 77 IQ. Badanie było kiedyś robione u psychologa prawdziwym testem na IQ z powodu trudności w nauce. Wynik po 3 latach się powtórzył. 5. 8 razy nie zdałam praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Na początku jazda szła mi bardzo ciężko. Jednak po kilkunastu godzinach jeździłam już dobrze a mimo to na egzaminie zawsze coś zrobie i jest koniec 6. Mam prawie 21 lat i jestem ciągle na utrzymaniu rodziców. Edytowano Grudzień 24, 2021 przez Gwiazda 56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rekawektujest! Napisano Grudzień 24, 2021 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gary 4 Napisano Grudzień 24, 2021 52 minuty temu, Gwiazda 56 napisał: 1. Jestem kobietą ale mam tylko 158 cm wzrostu i ważę 55 kg niby bmi mam w normie ale dla mnie to dużo a schudnąć nie moge bo za bardzo lubie jeść. 2. W szkole słabo się uczyłam pomimo starań. Mam tylko wykształcenie średnie. Nie mam matury ani egzaminu zawodowego. Skończyłam technikum hotelarskie z prawie samymi dwójami na świadectwie 3. Jestem osobą bardzo nieśmiałą która z trudem nawiązuje kontakty. Zaczynam się zastanawiać czy nie mam fobi społecznej. 4. Podobno mam tylko 77 IQ. Badanie było kiedyś robione u psychologa prawdziwym testem na IQ z powodu trudności w nauce. Wynik po 3 latach się powtórzył. 5. 8 razy nie zdałam praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Na początku jazda szła mi bardzo ciężko. Jednak po kilkunastu godzinach jeździłam już dobrze a mimo to na egzaminie zawsze coś zrobie i jest koniec 6. Mam prawie 21 lat i jestem ciągle na utrzymaniu rodziców. Chcesz coś jeszcze dodać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach