Wielgus 0 Napisano Grudzień 27, 2021 Znacie kogoś kto zajmuje się w Toruniu stomatologią estetyczną i ewentualnie możecie jego usługi polecić? Potrzebuje lekarza dzięki któremu będę mógł zadbać o swój uśmiech, poprawić wygląd zębów. Jak macie coś pod tym kątem co możecie poradzić, podpowiedzieć to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto faktycznie ma rękę do takich działań i zadba o to, by zmiana uśmiechu była pozytywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malicki 0 Napisano Styczeń 5, 2022 Jak chcesz zmienić swój uśmiech to polecam się umówić na wizytę w gabinecie doktora Drosd z Torunia. Korzystałem z jego usług pod kątem przygotowania zabiegu implantologicznego i zdecydowanie mogę polecić. Świetny kontakt z lekarzem, poza tym do każdego stara się indywidualnie podchodzić, więc ta współpraca się fajnie układa i można liczyć na to, że usługi przyniosą pozytywne efekty i uśmiech zostanie skutecznie odmieniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach