moderamonia 1 Napisano Grudzień 28, 2021 Potrzebuję solidnych drzwi do mieszkania, czy ktoś korzystał z firmy Veyna? Szukam opinii na temat tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fankawersow 0 Napisano Styczeń 11, 2022 przychodze z podobnym zapytaniem. Szukam jednak nie tylko drzwi, ale takze dzwonkow do drzwi i jakiegos oswietlenia (nad drzwi, obok drzwi). Chodzi mi o drzwi wejsciowe. Co wybrac, czego nie wybierac? Kazda rada bedzie dla mnie na wage złota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataszaaas 1 Napisano Styczeń 12, 2022 Jeśli chodzi stricte o drzwi, to nie mam pojęcia. Mogę jednak pomóc, jeśli chodzi o dzwonki i lampy. Moim zdaniem warto zdecydować się na producenta V-TAC. To doświadczona, profesjonalna firma. Ma dobre opinie. Jestem jedną z osób, która chwali tego producenta. Bo kupiłam jakiś czas temu lampy do domu oraz lampy ogrodowe V-TAC i jest naprawdę ok. Akcesoria są porządne, solidne, a na szczęście nie musiałam za nie dużo płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fankawersow 0 Napisano Styczeń 13, 2022 o Ty szczęściaro! zazdroszczę. No to jedna sprawa rozwiazana. Ma ktos jakis pomysl, co z tymi drzwiami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peryl 6 Napisano Styczeń 13, 2022 Polecam grupę na fb ''wyzwanie urządzam swoje mieszkanie'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach