KE125 0 Napisano Styczeń 5, 2022 Witam wszystkich na forum. Jakiej marki masz buty sportowe? Ja mam czarne i czerwone Nike AIR FORCE, i czarne ADIDAS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Styczeń 25, 2022 A ja firmy Cross Jeans. Białe, wysokie za kostkę. Cholewka wykończona jest ściągaczem w paski kolorystycznie pasujących do butów. Wiązane. Są bardzo wygodne. Prawdę mówiąc nawet nie przypuszczałam, że firma , która kojarzy się przede wszystkim z ubraniami, wypusci tak fajne , wygodne i do tego modne buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyna 90 3 Napisano Styczeń 29, 2022 converse, nb, superstary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KE125 0 Napisano Styczeń 30, 2022 Jaki masz kolor Conversów, New Balance, i Superstarów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KE125 0 Napisano Styczeń 31, 2022 Dnia 29.01.2022 o 17:47, klaudyna 90 napisał: converse, nb, superstary Jaki masz kolor Conversów, New Balanców i Superstarów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daghusia 0 Napisano Styczeń 31, 2022 Białe Conversy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KE125 0 Napisano Styczeń 31, 2022 1 godzinę temu, daghusia napisał: Białe Conversy Na pewno są wygodne. Czy zdarzyło się Tobie wejść w Conversach w kałużę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach