Nave 0 Napisano Styczeń 9, 2022 Dzień dobry, przychodzę z nietypową sprawą związaną z moim 11 letnim synem Kubusiem. Więc tak zmierzając moje dziecko ma mniej więcej 140 centymetrów wzrostu, lecz jego stopy mają ponad 25 centymetrów, i tu wcale nie chodzi o rozmiar buta! a długość stopy w centymetrach! nie wiem dlaczego tak ma, ja sama mam rozmiar buta 37 więc mniej więcej 22-23cm. Ale mój synek jak wcześniej wspomniałam ma aż 25, prosze powiedźcie mi czy to jest normalne? nie chciałabym by go wyśmiewano w szkole, ponieważ w tych dzisiejszych latach młode dzieci to są bestie i normalnie go zjedzą za odmienność. Czym to może być wywołane że kubuś może mieć tak wielkie stopy? Moim zdaniem sam ich rozmiar nie jest normalny jak i długość palców u nich. Ale same w sobie są bardzo urocze dalej dziecięce i gładziutkie, z myciem ich również ma duży problem, więc mu pomagam. Teraz ciężko kupić Kubusiowi kolorowe buty na zimie, więc zazwyczaj chodzi w duższych japonkach bądź sandałkach, a gdy mu zimno zakładam mu grube skarpetki. Wracając, powiedzcie mi matki, czy ogółem osoby posiadające dzieci, czy stópki mojego kubusia nie są za duże? a jak tak to co z tym zrobić? No i czy mu będą dalej rosły, jesli tak to do jakiego mniej więcej rozmiaru w centymetrach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach