elaforbes 2 Napisano Styczeń 12, 2022 Witam! Mam bardzo ważne pytanie. Mam 19 lat, i chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne w celu zabezpieczenia się przed ciążą. Słyszałam jednak, że po takich tabletkach zmienia się biust, słyszałam głównie, że on rośnie co nie jest problemem ale… chodzi o to że moim problemem kilka miesiecy temu były duże otoczki sutkowe, które zoperowałam i są teraz normalne, a wcześniej były zbyt duże. Bardzo chciałbym dowiedzieć się czy któraś z was po tabletkach zauważyła, że te otoczki wam się powiększyły? I sa wieksze niż przed stosowaniem tabletek?Nie chce ryzykować z tym, bo się nacierpiałam. Jeśli tak to jaką metodę antykoncepcji mam wybrać?:( cena nie gra roli. będę wdzięczna bardzo za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peryl 6 Napisano Styczeń 12, 2022 (edytowany) Mi się nic nie powiększyło przy tabletkach, a może i szkoda Natomiast otoczki z pewnością nie. Ogólnie tak dodam, że ja przy braniu antykoncepcji (brałam 2 lata, Jeanine) schudłam. Co do wybrania antykoncepcji to to najlepiej skonsultować z ginekologiem. Edytowano Styczeń 12, 2022 przez Peryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elaforbes 2 Napisano Styczeń 12, 2022 13 minut temu, Peryl napisał: Mi się nic nie powiększyło przy tabletkach, a może i szkoda Natomiast otoczki z pewnością nie. Ogólnie tak dodam, że ja przy braniu antykoncepcji (brałam 2 lata, Jeanine) schudłam. Co do wybrania antykoncepcji to to najlepiej skonsultować z ginekologiem. Tak tak wiem , pojde do ginekologa, ale chciałam tutaj jeszcze zapytać… dziękuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 Tak, otoczki moga nabrzmieć na tabletkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elaforbes 2 Napisano Styczeń 13, 2022 13 minut temu, Tanuka napisał: Tak, otoczki moga nabrzmieć na tabletkach to jaką metodę mogę wybrać aby nie miało to wpływu na nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elaforbes 2 Napisano Styczeń 28, 2022 9 godzin temu, karusia90 napisał: Jeśli tabletki są dobrze dobrane do organizmu, to zadne skutki uboczne nie wystepuja. Wiem, bo ja sama teraz stosuje drovelis i nie zauwazylam nic niepokojacego Dziękuje bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach