Małgosia poly 1 Napisano Styczeń 24, 2022 Wiecie co? Rok temu myślałam że umrę. Byłam zmęczona przez przemocowego faceta. Uciekłam od niego, podchodziłam na terapię żeby jakoś się pozbierać, nacieszyłam się samotnością. Teraz pierwszy raz czuję, że chciałabym się zakochać. Rok temu nie wierzyłam, że kiedykolwiek przestanę cierpieć, a jednak przestałam Przesyłam dużo miłości dla tych, którzy przechodzą ciężkie chwile w życiu. To minie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Femme_fataLe 145 Napisano Styczeń 24, 2022 Brawo Ty To pokazuje że, w jednej chwili myślimy sobie że odejście od kogoś to koniec świata, a później widzimy że to była najlepsza decyzja w życiu. Wszystkiego dobrego Powodzenia w odnalezieniu tej prawdziwej miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgosia poly 1 Napisano Styczeń 24, 2022 6 minut temu, Femme_fataLe napisał: Brawo Ty To pokazuje że, w jednej chwili myślimy sobie że odejście od kogoś to koniec świata, a później widzimy że to była najlepsza decyzja w życiu. Wszystkiego dobrego Powodzenia w odnalezieniu tej prawdziwej miłości Dziękuję To była daleka droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Femme_fataLe 145 Napisano Styczeń 24, 2022 5 minut temu, Małgosia poly napisał: Dziękuję To była daleka droga Doskonale wiem jaka to ciężka droga. Teraz na każdym kroku będziesz widziała że było warto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 191 Napisano Styczeń 29, 2022 Dnia 24.01.2022 o 23:24, Małgosia poly napisał: Wiecie co? Rok temu myślałam że umrę. Byłam zmęczona przez przemocowego faceta. Uciekłam od niego, podchodziłam na terapię żeby jakoś się pozbierać, nacieszyłam się samotnością. Teraz pierwszy raz czuję, że chciałabym się zakochać. Rok temu nie wierzyłam, że kiedykolwiek przestanę cierpieć, a jednak przestałam Przesyłam dużo miłości dla tych, którzy przechodzą ciężkie chwile w życiu. To minie. owszem, mija. Życzę Ci powodzenia:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach