Paulina0101 0 Napisano Luty 2, 2022 (edytowany) Witam, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś również miał tak samo. Z usg wynikało że owulacja miała wystąpić ok 19-20 dnia cyklu, w 25 dniu cyklu mialam wykonane badanie progesteronu i wynik wynosił 0.1 ng/ml co jest duzo poniżej normy. Dodam że moje miesiączki od dłuższego czasu są nieregularne i było to leczone. Czy ktoś też miał tak niski poziom progesteronu? Edytowano Luty 2, 2022 przez Paulina0101 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniajac_marzenia 125 Napisano Luty 3, 2022 moim zdanie twoja owulacja była później przypuszczałaś, wynik prawidlowy po owulacji potwierdza ze owulacja była i jajeczko pękło - tak mi mówil mój lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeCandy 4 Napisano Luty 3, 2022 A czułaś,że miałaś wtedy ta owulację? Robiłaś testy owulacyjne? Jaki był rozmiar pęcherzyków podczas USG? Tak jak wyżej uważam,że owulacja mogła się przesunąć. Progesteron powinno się zrobić minimum 7 dni po owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach