Klaudia199537 0 Napisano Luty 6, 2022 Może ktoś powie mi jaka może być przyczyna moich dolegliwości. Miesiączkę miałam normalna (może trochę mniej obfita niż zwykle) już przed miesiączką miałam mdłości, zawroty głowy, po miesiączce zaczęły boleć mnie piersi, sutki wiecznie stoją ( miałam tak w pierwszej ciazy- no ale tu ciąża jest raczej nie możliwa), sama zwątpiłam zrobiłam test 4 dnia cyklu- negatywny. Objawy nie słabną wręcz się nasilają, doszło jeszcze uczucie ciągnięcia w podbrzuszu. Do ginekologa oczywiście się wybiorę ale do wizyty jeszcze trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Luty 7, 2022 może zrób beta hcg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia199537 0 Napisano Luty 8, 2022 22 godziny temu, kaja356 napisał: może zrób beta hcg ? Ale czy w ciąży miesiączka byłaby obfita? W pierwszej ciąży miałam plamienie skąpe, do tego tegatywny test 4 dni po spodziewanej miesiączce. Wydaje mi się że ciąża jest mało prawdopodobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach