Kukla23 0 Napisano Luty 10, 2022 Jeśli będziecie mi w stanie coś sensownego podpowiedzieć jeśli chodzi o miejsca w Kielcach, gdzie można się umówić na permanetny makijaż to byłoby super. W ciemno nie chce takich miejsc wybierać a jednocześnie też nie mam doświadczenia z takimi usługami więc samodzielnie trudno mi coś wybrać, będę wdzięczna za podpowiedzi pod tym kątem. Może któraś z Was jest po takim makijażu i powie jakie były efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciusz78 0 Napisano Luty 15, 2022 Z mojej strony polecam kontakt z Panią Edytą z Centrum Medycyny Estetycznej na Orląt Lwowskich. Wielkie doświadczenie po jej stronie i jeśli chodzi o makijaż permanentny można liczyć na indywidualne podejście do każdej kobiety i próbę poszukiwania takich rozwiązań, które sprawią, że ten makijaż będzie się doskonale prezentował. Warto skorzystać z tego co Pani Edyta jest w stanie zaproponować jak ten wykonany przez nią makijaż będzie się prezentował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach