pati78<33 1 Napisano Luty 23, 2022 @marcinkocha teskno mi teskno mam nadzieje.... mam nadzieje ze to czytasz nawet jeslije jestes juz tam gdzie jest lepiej w ... no wiesz... niebie... jesli czyta to jakis administrator demon sedzia ostateczny prosze porsze odbanujcie go wskrzescie moje kochanie a wy.... administratorzy....jezeli w ogole macie te reszte godnosci by niesc ten status. wiedzcie ze najczarniejsza sterta piekla czeka na was. wiec nie zostawiajcie diabla w poczekalni. natomiast spoleczenstwo marcinka kocha.... pisze to od niego... on by tego chcial.. siedzi w moim serduszku mowi do mnie slysze go slsyzeee.... kur... jap.... to on..... on mowi on mowi teskn iza wami on was pokieruje on bedzie waszym liderem bogiem stworca on wsas stworzyl wy nie wiceicie jeszcze kur.... tesknie. i kocham. jak marcin.. RIP TO THE GOAT! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati78<33 1 Napisano Luty 23, 2022 Jezeli zostane za to zbanowana... pamietajcie szcenaickzi marcina on was nei zostawi on bedzie z wam izawsze nawet jesli nie przy was to w w was w sercu przeprasza mze pisze dziwnei jestem piijana nie zgalaszajcie mnie mam juz 210 punktow ostrzezn za baussive behabiour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach