Marlenka 6 Napisano Luty 28, 2022 Cześć, szukam sprawdzonej karmy dla yorka. Aby była smaczna, hipoalergiczna i z dużą ilością mięsa. Reklamy na Facebooku mi podpowiedziały markę Empire. Wasze psy ją lubią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plusska 1 Napisano Marzec 1, 2022 Tak kupujemy tę karmę bardzo dobra. Mój piesek wybredny ale jest kilka karm z wysokiej półki które RACZY zjeść między innymi Empire właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Marzec 5, 2022 O to super a którą polecasz wybrać na początek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azaliamag 1 Napisano Marzec 6, 2022 Marka Empire ma karmy dedykowane nie tylko dla danej rasy ale i wieku psa. Poszukaj więc w ich sklepie tej, która będzie najbardziej odpowiednia do wieku twego yorka. Jeżeli będziesz miała problem to jest tam sugester, który podpowie jaką karmę wybrać na podstawie udzielonych przez ciebie odpowiedzi na kilka pytań, które się w nim znajdują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plusska 1 Napisano Marzec 7, 2022 Dnia 5.03.2022 o 12:00, Marlenka napisał: O to super a którą polecasz wybrać na początek? Można skorzystać z sugestera jak azaliamag proponuje albo po prostu zadzwonić. Ja jestem to pokolenie co woli porozmawiać i dopytać niż załatwiać sprawy online szczególnie że takie sklepy prowadzą pasjonaci, którzy o swoich produktach mogą opowiadać godzinami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Marzec 8, 2022 Zadzwoniłam i zamówiłam na próbę 2 typy karmy, zobaczymy czy polubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azaliamag 1 Napisano Marzec 27, 2022 Ja zamawiam internetowo i ewentualnie w razie wątpliwości wysyłam pytanie mailem. Odpowiedź jest błyskawiczna i wyczerpująca. Mój psiak przepada za karmą Empire. W ostatnim czasie urozmaiciłam jego dietę o ich przysmaki z kolagenem, które też przypadły mu do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Marzec 29, 2022 @azaliamag ta karma jest naprawdę ciekawa nie dość że mu smakuje to nie je jej dużo bo szybko się najada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basica 2 Napisano Kwiecień 12, 2022 hmm skoro tyle osób poleca to tez zamówię na próbę tą karmę, w sklepach stacjonarnych nic dobrego nie ma, od dawna kupuje online zdrowe karmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Maj 12, 2022 Dnia 12.04.2022 o 21:23, Basica napisał: hmm skoro tyle osób poleca to tez zamówię na próbę tą karmę, w sklepach stacjonarnych nic dobrego nie ma, od dawna kupuje online zdrowe karmy a też masz yorka? my mamy od niedawna super psina ale o dziwo pomimo ze taka małą i drobna to je dużo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basica 2 Napisano Czerwiec 13, 2022 tak yorka :P on się wydaje być ciągle głodny, cokolwiek mu nie zaproponujesz to zje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plusska 1 Napisano Czerwiec 19, 2022 wszystkie yorki tak mają, uwielbiają jeść, ale chyba są wybredne, mój jest. jada tylko dobrą karmę, ewentualnie mięso a i to nie każde i nie zawsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkonrad081 2 Napisano Sierpień 8, 2022 Dnia 13.06.2022 o 19:18, Basica napisał: tak yorka :P on się wydaje być ciągle głodny, cokolwiek mu nie zaproponujesz to zje Oj nie każdy. Bywają takie, że zjedzą tylko wybrane kawałki. Takie księżniczki :P A jak dasz byle co, to strzelą focha :) Karma ma być dobra i tyle. Byle czego to tylko powącha i sobie pójdzie na bok. Paskuda jedna. A ty człowieku kombinuj co jest nie tak z karmą :) I ją zmieniaj na taką, która podejdzie. Empire jak na razie daje radę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JustaKop 1 Napisano Wrzesień 19, 2022 Dnia 8.08.2022 o 16:19, wkonrad081 napisał: Oj nie każdy. Bywają takie, że zjedzą tylko wybrane kawałki. Takie księżniczki A jak dasz byle co, to strzelą focha Karma ma być dobra i tyle. Byle czego to tylko powącha i sobie pójdzie na bok. Paskuda jedna. A ty człowieku kombinuj co jest nie tak z karmą I ją zmieniaj na taką, która podejdzie. Empire jak na razie daje radę. Bywa i tak. Ale nie ważne jak wielkiego strzeli focha to i tak się kocha tego paskuda. I zrobi się wszystko, stanie na głowie, by tylko było jak najlepiej. Gorzej jak zacznie się etap starszy i jakieś choroby czy cos, wtedy wszyscy cierpią. Taka prawda. I faktem jest, ze dobrze dobrana karma pozwala dłużej cieszyć się po prostu zdrowiem. Im ma lepszy skład, tym mniej śmieciowych składników, które mogą tylko szkodzić. A w tych tanich karmach jest pełno wypełniaczy. Wspomniany Empire ma całkiem niezły skład i tutaj brawa za same składniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pioter777 0 Napisano Wrzesień 20, 2022 Spróbuj Bozity. To świetna karma, zawiera potrzebne składniki odżywcze, witamy i mikroelementy i nie ma żadnych zapychaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basica 2 Napisano Marzec 20, 2023 Dnia 20.09.2022 o 10:26, Pioter777 napisał: Spróbuj Bozity. To świetna karma, zawiera potrzebne składniki odżywcze, witamy i mikroelementy i nie ma żadnych zapychaczy. dzięki ale ona ma tylko 14% kurczaka w składzie, nie jest to zbyt duża dawka mięsa i to mięsa które alergizuje. empire ma lepsze gatunki mięs 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach