AnnaMadej 0 Napisano Marzec 3, 2022 Co sądzicie o mapach z drewnach sprzedawanych przez różne firmy ? Czy taka mapa po kilku latach wygląda dalej tak dobrze jak na zdjęciach? Chciałabym kupić ale dość drogi zakup dlatego się zastanawiam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta Lustr 0 Napisano Marzec 21, 2022 Szczerze to zamawiałam mapy z lasokawood.com i całkowicie nie polecam tej firmy. Bardzo długi czas oczekiwania chociaż wyraźnie prosiłem o szybką dostawę. Plus obsługa klienta bardzo pretensjonalnym tonem potraktowała mnie gdy chciałam wykonać reklamację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgataJanik88 0 Napisano Marzec 21, 2022 Całkowicie zgadzam się z Martą, firma lasokawood.com mimo dużej promocji nie jest warta złamanego grosza. Zamówiłam mapę która nie była nawet w połowie tak ładna jak na zdjęciach dodatkowo kontakt z firmą, niestety tak jak piszą wszyscy leży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach