hiacynta 2 Napisano Marzec 7, 2022 co byście chciały dostać na prezent z okazji dnia kobiet? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urbanka 0 Napisano Marzec 7, 2022 Ja lubię dostawać kosmetyki. Zawsze daję znać swojemu TŻ bo aktualnie potrzebuję, co bym chciała... teraz mu zasugerowałabym że chciałabym kosmetyki z linii My Life My Hair z Eveline ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewulka26 0 Napisano Marzec 11, 2022 dostałam kwiaty i mąż jeszcze zamówił dla mnie czekoladki i winko z jokr. Najważniejsze że zawsze pamięta, nie liczy się ile taki prezent kosztował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martabec 0 Napisano Marzec 11, 2022 Kwiaty to najlepszy prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Marzec 15, 2022 jestem mega praktyczna poprosiłam faceta o suszarkę do włosów, od razu mu zasugerowałam żeby coś Babyliss wybrał, bo lubię tę markę sprzętu, wiem, że robią bardzo fajne urządzenia do stylizacji włosów. Suszarkę dostałam, jest świetna i na pewno nie raz mi się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiazontek 0 Napisano Marzec 16, 2022 Ja od męża dostałam frytkownicę z Bass Polska i serdecznie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach