torturrra 0 Napisano Marzec 22, 2022 macie jakieś sposoby, którymi da się samemu odetkać ucho?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Marzec 22, 2022 (edytowany) Nigdy nie miałam tego problemu, ale wydaje mi się, że samodzielne zajmowanie się tym problemem jest dość niebezpieczne... W gabinecie używają do tego chyba strzykawki i jak ktoś nie ma wystarczających umiejętności to może uszkodzić błonę bębenkową... lepiej żeby ktoś to obejrzał (laryngolog) bo nie wiadomo czy to chwilowe przytkanie czy coś bardziej poważnego Edytowano Marzec 22, 2022 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Marzec 27, 2022 nie wiem jak bardzo masz zatkane, mozesz na pewno w aptece kupić Vaxol, spróbuj użyć tego sprayu, nawet jeśli ostatecznie trzeba bedzie u laryngologa odetkać to chociaz ci zmiękczy korek woskowinowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arlo 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 U mnie przy zatkaniu pomogły po prostu krople do uszu i noszenie waty w uchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torturrra 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 kupiłam ten polecamy przez was vaxol,dopiero kilka razy byl w użyciu a już widzę efekty, u laryngologa byłam i pytałam o ten spray to mi zalecił raz w tygodniu psikać uszy, taka profilaktyka powinna zapobiec takim sytuacjom na przyszłosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agreeslick 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 A nie łatwiej iść do lekarza? Niech spojrzy, może wystarczy spłukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicjawideńska 0 Napisano Maj 11, 2022 Najlepiej iść do lekarza i skonsultować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Maj 29, 2022 czasami bez lekarza się nie obędzie, ale myślę, że profilaktyka jest bardzo ważna, dlatego sama regularnie stosuję vaxol i widzę pozytywne efekty psikanie uszu raz w tygodniu to nie jest duży wysiłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach