natalia3587 0 Napisano Marzec 27, 2022 Dzień dobry, jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku Dietetyka. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie w pełni anonimowej ankiety, która posłuży mi do napisania pracy magisterskiej. Ankieta skierowana jest tylko do kobiet ze stwierdzonym zespołem policystycznych jajników (PCOS). Z góry pięknie dziękuję! ANKIETA ŚWIADOMOŚCI KOBIET CIERPIĄCYCH NA PCOS NA TEMAT WPŁYWU DIETY NA PŁODNOŚĆ (google.com) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 387 Napisano Marzec 27, 2022 5 godzin temu, natalia3587 napisał: Dzień dobry, jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku Dietetyka. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie w pełni anonimowej ankiety, która posłuży mi do napisania pracy magisterskiej. Ankieta skierowana jest tylko do kobiet ze stwierdzonym zespołem policystycznych jajników (PCOS). Z góry pięknie dziękuję! ANKIETA ŚWIADOMOŚCI KOBIET CIERPIĄCYCH NA PCOS NA TEMAT WPŁYWU DIETY NA PŁODNOŚĆ (google.com) A gdzie link? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach